Customer Testimonials

Please don´t hesitate to give us feedback. Whether the feedback is good or bad, your reviews will help us to improve our product selection, operations and make our day. In case of order or delivery inconsistencies, please contact our customer service as soon as possible.

Write a review

Nainen,Pirkanmaa - 16.02.2019

Nopea toimitus,vaihto onnistui hyvin. Runsas valikoima kauniita liivejä ja asuja. Toivoisin enemmän vyötäromallisia kauniita pikkuhousuja kokoja 44-48,sekä rintaliivi-housusetit hyvin esille verkkokauppaanne.

Lumingerie vastaa: Kiitos palautteesta! Rintaliivien kanssa yhteensopivat alushousut ja muut saman sarjan tuotteet löytyvät helposti aina samalta tuotesivulta hieman alempaa varsinaisen tuotekuvauksen alta.

eija - 13.02.2019

Nopea toimitus. Paketti oli perillä heti tilauksen jälkeisenä päivänä.

Mari - 26.01.2019

Liivien kuvaukset ja eri malleille ominaiset koot ovat selkeästi esillä ja helpottavat liiviostoksia. Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Tuotteet on toimitettu nopeasti ja palautus/vaihto toiseen kokoon on onnistunut hyvin. Liivit ovat olleet laadukkaat. Olen suositellut jo monelle!

-jh - 22.01.2019

Erinomainen palvelu, sain kokovalinnassa kaipaamani avun ja tismalleen sopivat liivit.

AV - 22.01.2019

Nopea toimitus ja hyvä palvelu.

Sailanda - 21.01.2019

Jo toisen kerran tilattu.Harvinaista että näin nopea toimitus. Seurantakoodia seuraten ja jakopäivänä innokkaasti menin postilaatikoille kun vielä jako oli kesken. Meinasin jäädä postiauton alle yllättäen kun hän halusikin vielä peruuttaa laittaen edelliseen lootaan jotain. Huh onneks huomasin ja ajattelin että ihan näin kiire ei saa olla paketin kanssa. :D
Tuotekuvaukset onnistuneita :)

Riitta - 10.01.2019

Todella laadukkaita liivejä ja edullinen hinta!

Niina - 28.12.2018

Muutaman tilauksen olen tehnyt ja aina saanut aivan huippuhyvää palvelua miljoonan kysymykseni kanssa :) kiitos asiakaspalvelun Reijalle, olet loistava!

Maria - 23.12.2018

Ihan älyttömän nopeaa sain tilaamani tuotteet! Ja olivat heti oikean kokoiset ja mulle sopivat! Ihan mahtava kauppa!

Jussi - 19.12.2018

Palvelu vain on niin hyvää. Special kiitos Reijalle, tiedät kyllä kuka!

Kata - 12.12.2018

Hyvä valikoima kauniita liivejä sopuhintaan, helppo ostaa ja mielettömän nopea toimitus.

Jaana - 26.10.2018

Hyvät tuotekuvaukset ja liivien koot kuvausten mukaiset. Nopea toimitus. Laaja ja kaunis valikoima.

Mievain - 24.10.2018

Tilasin koon 100H ja olen enemmänkuin tyytyväinen ostooni. Hinta oli edullinen, toimitus oli nopea ja liivit istuvat täydellisesti.

Anna - 23.10.2018

Todella nopea toimitus. Runsas valikoima. Koot täsmäävät. Kiva, kun on usein tarjouksia.

Viivi - 13.10.2018

Hyvät tiedot tuotteista. Koot pitävät paikkansa. Muodikkaat ihanat mallit, tyytyväinen ostoksiini.

Tiina - 30.09.2018

Olen vasta-alkaja Lumingerien asiakkaana.
Palvelu on erittäin ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa.Tuotteet ovat laadukkaita mielen piristäjiä. :)

Tanja - 26.09.2018

Lähes 4v Lumingerien asiakkaana eikä tarvetta muualta ostaa. Postitus nopeaa, kokoja hyvin saatavilla, asiakaspalvelu aina nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa :) Tuotteiden hinta-laatu suhde hyvä. Kokojen neuvomiset ja tarvittaessa vaihdot sujuvat aina helposti. Suosittelen todella :)

Raija Vänskä - 11.09.2018

Niina - 08.09.2018

Kiitos loistavasta palvelusta! Rintaliivien vaihto toiseen kokoon onnistui helposti ja arvostin, että asiakaspalvelu vastasi henkilökohtaisesti sähköpostiini, eikä tullut mitään automaattivastausta. Tuotteet ovat aina olleet hyviä hinta-laatusuhteeltaan ja omaa kokoa on aina ollut saatavilla.

Kristian - 01.09.2018

Upeita liivejä ja palvelu on aina toiminut hienosti, palautukset ja muut :) Yksi asia vain harmittaa, miksi Ava AV-1599 Diva Longline -liivit värinä musta-puuteri poistuu valikoimasta/on kausituote? Tuleeko sitä enää takaisin? Ostin naiselleni nämä liivit ja ovat ihan TÄYDELLISET, mutta olisimme halunneet tilata toiset eri koossa -koko ehti muuttua, mutta se ei enää onnistu :(

Lumingerie vastaa: Diva longline ei ole tulossa takaisin. Kyseessä on tosiaan kausituote, mikä tarkoittaa sitä, että valmistaja tekee sitä yhden erän tietylle kaudelle, eli valmistaja päättää saatavuuden. Mutta kausituotteita tulee uusia kokoajan, joten varmasti löydätte uuden ihanan tuttavuuden joltain tulevalta kaudelta!

Tuula, M - 21.08.2018

Verkkokaupan toimitus tulikin tällä kertaa postiin eikä postiluukusta niin kuin aiemmalla kerralla eli ylimääräinen koukkaus piti tehdä vaikka paketti sisältönsä puolesta olisi mahtunut myös kotiluukusta. Toimitus tuli perille alle viikossa.

Lumingerie vastaa: Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan postinjakeluun. Pääsääntöisesti kirjeposti ja pikkupaketit jaetaan postilaatikkoon tai -luukkuun, mikäli ne vain mahtuvat, mutta joskus postinjakajalla voi olla niin paljon lähetyksiä kyseiselle päivälle, etteivät kaikki kirjettä suuremmat mahdu mukaan, jolloin ne menevät noudettavaksi lähiposteihin.

Oodi - 05.08.2018

Verkkokauppa toimii hienosti ja toimitukset tulivat todella nopeasti, olen tilannut kaksi kertaa. Kiitos! Harmittaa ainoastaan se, että liiveistä ei löydy omaa kokoa. Ympärysmitta on iso, mutta kuppikoko saisi olla B tai korkeintaan C. Ihania liivejä löytyisi, mutta olen väärän kokoinen! :)

Mirjami - 09.07.2018

Kaikki kokemukseni verkkokaupasta ovat olleet positiivisia. Jos ostos on mennyt koon puolesta hutiksi, asiakaspalvelu on osannut haarukoida mikä ongelma on ja mikä koko olisi sopiva. Loistavaa palvelua!

Sofia - 03.07.2018

Hyvä koko-opastus ja istuvat, kauniit liivit :) . Kaikki sujui muutenkin mallikkaasti - sujuva tilaus ja postitus.

Minttu - 28.06.2018

Ihania, laadukkaita ja tyylikkäitä alusvaatteita. Avulias henkilökunta ja nopea toimitus.

Mari-Anne - 11.06.2018

Mukavaa tehdä alusvaateostoksia sivuillanne, kun on selkeät koko-ohjeet ja jokaiseen tuotteeseen on tarkasti kerrottu tuotteesta. Myös kokolaskuri toimi hienosti. Laadukkaat tuotteet ja hyvä palvelu. Suosittelen!

Tarja - 08.06.2018

Verkkokaupassa helppo ja nopea asioida. Plussaa myös maksuton ja nopea toimitus. Tuotteet kuvauksen mukaiset ja tein samantien jo uuden tilauksen. Olen tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja ovat juuri oikeaan kokoiset.

100G - 04.05.2018

Ihan loistava asiakaspalvelu! Epäröin tilata rintaliivejä netistä koska isokokoisena minun on vaikea löytää sopivia edes kaupasta. Asiakaspalvelijan suosittelema koko oli täysin sopiva, liivit istuvat täydellisesti, ei edes huomaa että on liivit päällä, niin mukavat ne ovat. Tein jo toisen tilauksen täältä enkä pettynyt tälläkään kertaa.

Tiia - 21.04.2018

Palvelu on ollut aivan upeaa sekä nopeaa, niin sähköpostitse kuin livenä. Vihdoin olen löytänyt alusvaateliikkeen, jossa oikeasti haluan asioida jatkossa!

Heidi - 15.04.2018

Tein tilauksen viikonloppuna ja tuotteet saapuivat torstaina, olin tyytyväinen maksuttoman toimituksen nopeuteen. Tuotteet olivat kuvatun mukaiset.

Milli - 10.04.2018

Nopea toimitus ja plussaa siitä että paketit mahtuu postilaatikkoon. Nettisivut ovat toimivat, tuotteista on hyvät kuvat, tuoteselostukset ja mitat. Olen tilannut kaksi kertaa, eikö ole tarvinnut palauttaa.

Anne - 02.04.2018

Hyvä asiakaspalvelu ja nopea ilmainen toimitus. Liivien koot just hyvät ja sopivat. Ei tarvi enää muualta ostaa :) Kiitos!

Marja - 02.04.2018

Tilaukset on toimitettu nopeasti ja koot ovat olleet sopivat. Hyvät valikoimat eri tuotteita. Helppo tilata ja kotona saa rauhassaan sovitella. Kokotaulukko myös plussaa.

Eija - 24.03.2018

Aivan uskomaton kauppa, asiakaspalvelu ❤️Tilaamani uimapuvun sain niin nopeasti, että se yllätti. Tuote oli upea, sopiva. Kiitos!

Ch - 11.03.2018

Täyden kympin kauppa

Mumsu - 11.03.2018

Olen ostanut nyt 8 liivit ja 1 bodyn. Kertaakaan ei ole tarvinnut palauttaa väärän koon takia. Hyvin on neuvottu ja nykyisin tosi iso plussa Sille, että kaaritukien koko , malli ja muut kokoon liittyvät taulukot ovat esillä. Toimitus nopeaa ja tykkään tarjouksista.

Anna - 28.02.2018

Kauniit tuotteet, nopea toimitus ja aivan ihana asiakaspalvelu.

Outi Tauriainen - 25.02.2018

Suuri rintainen mummo - 12.02.2018

Kokotaulukon mittojen mukaan tilatut rintaliivit sopivat hyvin, eikä minun normaalisti ole helppoa löytää varsinkaan kohtuu hintaisia liivejä. Tilaaminen helppoa ja toimitus nopeaa.

Aatami - 22.01.2018

Palvelu toimii - myös asiakaspalautteissa. Niin ei suinkaan aina ole. Järjestelmä toimii hyvin. Tilaaminen on helppoa. Tuotteet testauksessa vielä. Sanooko sitten 3. kerta toden?

Suski+ - 22.12.2017

Nopea toimitus ja helppo tilata. Monipuolinen valikoima!

Tommi - 20.12.2017

Aina on vaimolle löytynyt joululahjat, hyvä valikoima ja laadukkaat tuotteet + hinta/laatu on erittäin hyvä!

Pike 85G/F - 03.11.2017

Ihanaa kun on todella nättejä liivejä myös isossa koossa! Malleista löytyy sopivia myös erikokoisille rinnoille, siitä iso plussa. Hinta-laatusuhde on myös kohdillaan! Uutena asiakkaana meni hetki ennenkuin löysin kohdan mistä löytää haluamansa liivien värit selaamatta kaikkia sivuja läpi. Toivoisin myös että kokokenttään voisi syöttää kerralla useamman (ainakin kaksi) rinnakkaiskoon. Eli pientä hienosäätöä sivujen suhteen toivoisin, niin että kaikki tietynväriset/ -malliset liivit olisi samassa kategoriassa. Tilaan kyllä jatkossakin!

Sari - 30.10.2017

Hyvä palvelu, nopeat vastaukset kysymyksiin. Kauniit liivit.

Henna - 25.10.2017

Todella hyvä palvelu.Toimitus postilaatikkoon. Palautus myös näyttäisi olevan hyvin helppo mutta eipä tarvitse palauttaa.
Ei tarvitse enää kaupassa sovitella.

Elisa - 19.10.2017

Rintaliivien osto verkkokaupasta ilman etukäteissovittamista on ollut itselleni hyvin vierasta. Tuotteissa olevien tarkkojen mittatietojen sekä käyttäjäarvostelujen perusteella sain silti ensimmäisellä kerralla jo hyvät liivit käyttöön. Toisen tilauksen sotkin itse valitsemalla vahingossa väärän koon, mutta asiakaspalvelu ohjeisti sopivan koon ja palautusprosessi oli mutkatonta.

Iso plussa myös paketoinnista missä ainakin liivit tulevat. Paketti tulee suoraan postilaatikkoon, eikä tarvitse lähteä erikseen hakemaan mistään ja mikäli tarvitsee palauttaa, on tarvittavat osoitetarrat yms valmiina lähetyksen mukana. Asiakasystävällistä toimintaa, iso kiitos!

Piiku - 31.07.2017

Ensimmäisellä ostoskerralla oli vähän hankaluuksia oikean koon löytämisessä. Palautus ja vaihto oli kuitenkin helppoa ja henkilökunta osasi neuvoa sopivamman koon löytämisessä hyvin. Toisen kerran tilatessa liivit olivatkin kerralla sopivat, kun oikea koko oli löytynyt jo aikaisemmin. Toimitus on ollut nopeaa molemmilla kerroilla ja ostokset tulee suoraan omaan postilaatikkoon, siitä vielä plussaa!

JoJo - 30.07.2017

Hyvä palvelu, tarpeeksi nopea toimitus ja vaihtokin onnistuu hyvin. Erityisesti kiitos sivuston kokolaskurista ja sovitusoppaasta. Rintaliivien ostaminen ei ole enää traumaattista pakkopullaa.

Anne - 29.07.2017

Tilaaminen oli helppoa. Koko piti heti paikkaansa ja tuote valikoima on hyvin kattava. Tulen tilaamaan uudelleenkin.

Sissimummo - 29.07.2017

Hienoa..upeeta palvelua suomenmaassa 100v. Saapi olla ylpeä tällaisista yrityksistä