Customer Testimonials

Please don´t hesitate to give us feedback. Whether the feedback is good or bad, your reviews will help us to improve our product selection, operations and make our day. In case of order or delivery inconsistencies, please contact our customer service as soon as possible.

Write a review

PS - 26.03.2020

Nopea, luotettava palvelu ja kattava valikoima isorintaisillekin kauniita liivejä. Monta vuotta ostanut jo täältä! Myös bikineitä, mutta niissä saisi olla vieläkin parempi valikoima myös isorintaiselle.

Sofia - 22.03.2020

Aina nopea toimitus!

VL - 15.03.2020

Tyytyväinen Hentunliisa - 15.03.2020

Ostaminen on sujuvaa, sillä sivustolla on hyvä kokolaskuri ja sen kautta kun löytää oikean koon, on helppo haun kautta hakea juuri ne liivit joista löytyy omaa kokoa. Liivit on myös kuvattu oikeasti isorintaisten naisten päällä jolloin näkee miltä se iso koko näyttää livenä. Malleja on reilusti, moneen makuun ja tarkoitukseen. Olen nyt tilannut 4:t liivit jo, ja jatkossakin aion käyttää tätä palvelua ja unohtaa kauppojen ahtaat sovituskopit ja sopivan koon etsimisen tiiviistä esillepanoista. Nettisivulla pystyy kätevästi myös etsimään tietyn valmistajan malleja.

TL - 14.03.2020

Helppo, nopea ja luotettava kauppa. Olen tilannut muutaman kerran ja aina on kaikki sujunut hyvin. Myös palautukset ja tuotevaihdot.

TH-73 - 14.03.2020

Aivan mahtavaa! Ainoa harmistus on, että löysin tämän kaupan vasta nyt! Vaikeinta ostotilanteessa on kyetä valitsemaan kaikista ihanista vaihtoehdoista, muuten kaupanteko on tehty erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Nopea toimitus.

85 K - 13.03.2020

Tein jo toisen tilauksen täältä ja olen todella tyytyväinen tuotteisiin, kaikki liivit ovat kestäneet hyvin jokapäiväistä käyttöä. Täältä myös löytää helposti omaa kokoa useissa malleissa ja aika hyvään hintaan.

Tuija - 11.03.2020

Todella helppo ja vaivaton tapa tehdä ostoksia. Nopea toimitus. Laadukkaat tuotteet.
Uimapuvun tilauksessa sain apua liiviasiantuntijalta, todella hyvin istuva ja kaunis puku. Kiitos!
Tulen tilaamaan jatkossakin.

Margit - 03.03.2020

Löysin tuotteen hyvin, tosin koko ei mulle käynyt mutta palautus mutkatonta, toimitus nopeaa, asiakaspalv. sähköpostitse sekin nopeaa toimintaa, tykkäidon kyllä että voisin puhua myös palvelijan kanssa, nyt innolla odotan josko palautuksen tilalle tulevat liivit hyvät

Hanna - 29.02.2020

P - 21.02.2020

Laaja valikoima ja nopea toimitus!

Elena - 21.02.2020

Taas jälleen kerran onnistunut liivivalinta! Kiitos ystävälliselle ja asiantuntevalle asiakaspalvelullenne.

Jenni - 17.02.2020

Tämä kauppa on pelastus - isoja kokoja pienellä ympäryksellä löytyy myös kauniissa malleissa. Kokomitoitus vastaa ilmoitettua. Toimitus on nopeaa. Ja mukana tuli tällä kertaa Ystävänpäivän toivotus ja hieman makeisia. Tätä kauppaa voi suositella lämpimästi.

Sepi - 14.02.2020

Ei ole varmaankaan olemasssa muuta sellasista kauppaa josta saa sitä mitä tilaa.

S - 03.02.2020

Tilaan nykyään vain täältä rintaliivini, laaja valikoima, tarpeeksi isot koot!

M. - 27.01.2020

Kiitos kärsivällisestä asiakaspalvelusta! Päätellen mm. Lumingerien saamasta palautteesta minulla on ollut enemmän haasteita löytää itselleni sopivia liivejä kuin tilaajilla keskimäärin. Palvelu on kuitenkin ollut hyvää ja pitkämielistä, ja lopulta ne oikeat merkit, mallit ja koot ovat myös löytyneet, vaikkakin se on vaatinut monia sovituksia ja palautuksia.

Sini - 25.01.2020

Alusvaatteita on aivan ihana valikoima hyvään hintaan ja useasta tuotteesta löytyy oma koko. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopea. Tuotteen vaihtaminen/palautus toimii hyvin ja apua rintaliivien koon valintaan saa halutessaan. Kokolaskurikin antaa oikean koon. Mahtava verkkokauppa!

Elina - 21.01.2020

Ihanat tuotteet ja loistava palvelu. Vaikka tilasin tuotteita kotiin niin asiakaspalvelusta neuvoivat oikea koon valinnassa jne. Ja sain myös ehdotuksia pyytämäni tyylisistä liiveistä. Ehdottomasti aion tilata jatkossakin.

Johanna - 18.01.2020

Tuotteet on ihania ja isorintaisellekin löytyy kauniita liivejä. Isot koot myös isolle povelle. Tuotteet tuli ilmaiseksi suoraan postilaatikkoon ja nopeasti.
Kiitos myös kivasta henkilökohtaisesta viestistä oston jälkeen ja alekuponki sai tilaamaan heti lisää tuotteita

Tyytyväinen asiakas - 17.01.2020

Todella hyvä palvelu nopeat toimitukset.. Liivit laadukkaita ja koot pitävät paikkansa.. Ostan kaikki liivini täältä ei tarvitse sovitella... Helppo tilata ja posti tuo kotiin..

PaveX - 12.01.2020

Hyvä valikoima. Tuotteista löytyy aina myös yleisimpiä kokoja. Verkkokauppaan on panostettu ja se on asiakasystävällinen. Tilaaminen helppoa ja toimitukset nopeita (ellei Posti sössi ;) )

Ninni - 11.01.2020

Virtuaalinen kokolaskuri antoi melko hyvin oikean koon, ja toinen tilaus osui nappiin kokojen puolesta.
Noutomahdollisuus on jees.

Kaija - 10.01.2020

Arja - 08.01.2020

Helppo asioida. Liivin kokoa kysyin sähköpostitse ollessani hieman epävarma vaikka taulukko olikin juuri oikeanlaisella mitoituksella. Tuote tuli muutamassa päivässä. Yhden palautuksen tehneenä voin sanoa, että sekin oli helppoa ja tilille palautui raha myös muutamassa päivässä. Kaikesta toiminnan vaiheista tiedotetaan hyvin. Lisäksi sokerina kaupan päälle liiveistä tuli lempparit. Tilasin myös aivan ihanan bodyn. Kiitos Lumingerien "tytöt".

Anne - 09.12.2019

Hyvää ja ammattitaitoista palvelua; oikea koko löytyi valokuvien avulla.
Nopea toimitus postitse kahdella aikaisemmalla tilauskerralla, tämä viimeisin tilaus on nyt kestänyt postissa yli viikon. Jännityksellä odotan saapuuko lainkaan. Taitaa tosin olka postilakon jälkimaininkeja tai sitten viime viikon itsenäisyyspäivä vaikuttaa.

Imettäjä - 06.12.2019

TerhiT - 06.12.2019

Ollut nopea toimitus. Vaikka on ottanut hitaimman version lähetykseen. Ollut tyytyväinen tuotteisiin. Kerran ollut liian iso kuppinen rinssikka, mutta sen on voinut vaivattomasti lähettää palautukseen.

Hanski - 24.11.2019

Hyvä valikoima sekä hyvä valikoima väreissä. Edulliset hinnat. Erittäin nopea toimitus.

Heli - 17.11.2019

Erittäin hyvä valikoima ja nopea toimitus.

85L - 15.11.2019

Mahtavaa asiakaspalvelua, ja osaavaa, vastaukset tulevat aina melko nopeasti. Myös toimitus sekä vaihto ja palautus onnistuu erinomaisesti. Lisäksi, laatu erinomaista, olen saanut näin hyviä liivejä ainoastaan vähintään tuplasti kalliimmasta liiviliikkeestä

Eikku - 29.10.2019

Nopea toimitus ja hyvät liivit olen saanut täältä. Myös vaihto onnistui mutkitta.

Lena74 - 22.10.2019

Olen ostanut monet liivit täältä ja kaikki olleet sopivia, istuvia ja kestäviä. Ostan kaikki liivini nykyään täältä. Olen ollut tosi tyytyväinen. Toimitus ollut nopea. En ole muistaakseni joutunut palauttamaan yksiäkään.

Mira - 15.10.2019

Haluan kiittää teitä suuresti hyvästä verkkokaupasta.

Olen tilannut Lumingerieltä useasti, ja varsinkin se, että teiltä saa myös muitakin vaatteita kuin alusvaatteita, on hieno asia meille muodokkaille naisille.

Myös postitus on onnistunut ongelmitta.

Anuelina - 08.10.2019

Olen niin onnellinen elämäni ensimmäisistä,todella istuvista liiveistä .

Kisu - 04.10.2019

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä nopea toimitus. Muualta en liivejä ole enää aikoihin ostanutkaan.

Katja - 03.10.2019

Olen jo vuosia ollut Lumingerien asiakas. Erinomainen palvelu, nopeat toimitukset, hyvä valikoima, laadukkaat tuotteet.

heleka - 23.09.2019

Tykkäsin siitä ensimmäisestä tunikasta niin paljon että tilasimpa toisen..se on aivan ihana juuri lavikseen sopiva tanssiasu ja mikä parasta nopea toimitus...ihanaa löysin aivan ihanan nettikaupan terkuin heleka

Hertta - 02.09.2019

Sattuman kautta löysin tämän satumaisen ihanan kaupan, josta jo olen hankkinut useat rintaliivit ja housut. Ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen ja innoissani odottelen tulevaa lähetystä. Kiitos erinomaisen hurmaavasta putiikista, josta löytyy isommallekin istuvat ja ihanat alusasut!

Sadelius - 02.09.2019

Sattuman kautta päädyin sivuillenne ja voi pojat, mihin satumaahan päädyin!

Anna - 16.08.2019

Ihastuin Lumingerien nettisivuihin, sillä ne ovat asiakaslähtöisesti tehdyt ja liiveistä on tarjolla paljon tietoa! Erityisesti pidän videoista, joissa liivit näkee joka suunnasta, sekä liikkeen omistajan omasta kommentista. Liivien ostaminen verkosta epäilytti, mutta kotona rauhassa sovittaminen on ihanaa! Tilaaminen sekä tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen on helppoa. Asiakaspalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja nopeaa. Tilaan täältä jatkossakin.

Annu - 30.07.2019

Todella ystävällistä ja yksilöllistä palvelua. Miinusta ainoastaan hieman kankaasta vaihdosta, kun vaihto kalliimpaan tuotteeseen ei onnistunut suoraan, vaan edellinen tilaus piti palauttaa ja vaihdosta tehdä uusi tilaus. Palvelu on kuitenkin niin ystävällistä, että ehdottomasti asioin uudestaan!

Anna - 30.07.2019

Erittäin nopea toimitus. Palautus helppoa.

Kirsi - 25.07.2019

Nopea palvelu, paketti tulee parissa päivässä ja paljon tietoa tuotteesta nettisivuilla, joten helppo valita oikea koko.

Eija - 08.07.2019

Olen erittäin tyytyväinen. Kokolaskuri toimi hyvin ja toimitus oli nopea. Vaihto onnistui helposti.

Airuska - 03.07.2019

Olen tilannut monta kertaa liivejä, joskus ei ole malli sopinut ja on pitänyt palauttaa. Yleisesti ottaen olen tosi tyytyväinen ja aion jatkossakin tilata täältä.

Birgitta - 02.07.2019

Tilasin kahdet liivit eri kerroilla ja asiointi sujui molemmilla kerroilla toimivasti ja nopeasti. Liivit ovat juuri sellaiset kuin ajattelinkin, ja tulen varmasti ostamaan jatkossakin täältä.

Tyytyväinen asiakas - 23.06.2019

Tosi helppo oli asioida verkkokaupassanne.Tuotteet löytyivät sujuvasti. Tuotteiden vaihto onnistui hyvin ja palautus oli helppoa kun oli valmiit tarrat mukana.Aion asioida jatkossakin verkkokaupastamme

Mirva - 18.06.2019

Osaava ja aina ystävällinen palvelu. Jos tilatessa koko menee pieleen (itse sähelsin viimeksi UK-mitoituksella liivejä tilatessani), niin kertoessa mistä puristaa tai mihin jää liikaa tilaa, saa (omalla kohdallani tismalleen paikkaansa pitäneitä) neuvoja ja suosituksia sopimman koon valinnassa. Suositteluni, täyden kympin liike ja palvelu.

Tartsu - 14.06.2019

Kyllä on hyvä ja nopea palvelu .netti kaupassa . tästä minä tykkään .. ja ihanat myyjät ja avuliaat .. kiitos

Kipsu - 14.06.2019

Täyden 10 pisteen palvelu. Palautin ensimmäiset liivit koska kuppikoko oli väärä. Sain sähköpostitse tarkkoja neuvoja ja nyt sain vaihdossa itselleni täysin oikeankokoiset liivit. Tämänkaltaista palvelua toivoisi muuallekin.