Customer Testimonials

Please don´t hesitate to give us feedback. Whether the feedback is good or bad, your reviews will help us to improve our product selection, operations and make our day. In case of order or delivery inconsistencies, please contact our customer service as soon as possible.

Write a review

Rinksis - 22.10.2021

Helppoa, nopeaa ja hyvää palvelua.
Palautus ja vaihto toimii myös.

Kiia - 07.10.2021

Kiitos taas! Virtuaalinen sovitus oikean rintaliivikoon valintaan toimi tosi hyvin. Tilasin useammat liivit uudessa koossa ja kaikki sopivat täydellisesti. Olen niin tyytyväinen tilaukseen ja uusiin rintaliiveihin❤️

Piia - 14.09.2021

Tuotteiden mitoitustiedot (kaaritukien leveys, kaaritukien korkeus, rinnanympäryksen koko, kupin koko) ovat todella hyvät, kun ostaa netin kautta tuotteita! Helpottaa sopivan tuotteen löytämistä sekä tilattavan koon valintaa. Kokoja löytyy runsaasti niin rinnanympäryksen kuin kupinkin suhteen.

Nettisivulla on helppoa hakea tuotetta koon ja kategorian mukaan. Nettisivu muutenkin siisti, selkeä ja mukava käyttää!

Asiakaspalvelu on hyvää, ja vastaa nopeasti! Tuotteet myös lähteneet todella pian toimitukseen!

R - 12.09.2021

Olin hukassa liivikokoni kanssa laihduttuani runsaasti, joten pyysin apua chat-toiminnon kautta. Annoin pyydetyt tiedot ja samalla kerroin, mitkä muut ominaisuudet liiveissä ovat itselleni tärkeää. Seuraavana arkipäivänä sain sähköpostiini kokosuosituksen sekä listauksen siitä, millaisissa liiveissä minulle mieluisia ominaisuuksia löytyisi (sekä linkkejä liivivalikoimaan). Löysin vaihtoehdoista mieluisat ja tilaamani liivit tulivat nopeasti, mutta harmi kyllä koko oli selvästi liian pieni. Olin yhteydessä aspaan ja sain hyvät ohjeet liivien kuvaamiseksi päälläni. Näiden kuvien perusteella sain uuden kokosuosituksen (2 kuppikokoa isommat) ja tilaamastani liivimallista laitettiin oikea koko varaukseen. Palautin liian pienet liivit ja kun uudet liivit saapuivat, ne sopivat aivan täydellisesti. Vaikka siis ei mennyt kohdallani ihan "kerralla putkeen", niin palvelu pelasi koko ajan loistavasti ja lopulta saamani liivit olivat juuri sellaiset kuin toivoin. (Ensimmäisten liivien väärä kokokin oli ihan ymmärrettävää, koska joudun ottamaan mitat totaalisen vääränkokoiset liivit päälläni.)

R - 30.08.2021

Toimitus on ollut nopeaa, valikoima hyvä ja tuotteiden hyvät kuvaukset ovat helpottaneet ostopäätösten tekemistä. Ehdottomasti tulen tilaamaan täältä taas tarpeen tullen:)

Sipe - 25.08.2021

Hyvänen aika sentään, just tilasin ja nyt jo posti kolautti pienen paketin eteiseen. On täydellisen sopivat ja kauniit rintsikat! Kaunis kiitos! Suosittelen kyllä lämpimästi!

Kati - 23.08.2021

Nopea toimitus ja todella hyvät tuotteet. Helppo asioida verkkokaupassanne.

Marianne - 14.08.2021

Nopea toimitus ja vaivaton, perusteellinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Helppo ja miellyttävä asioida suoraan kotoa käsin. Todella laadukkaat ja kauniit liivit. Uusi vakipaikkani.

Tiina - 11.08.2021

Aivan huippu palvelu ja nopea toimitus! Ei löydy moitittavaa!

Teemam - 10.08.2021

Erinomaisia liivejä nopealla toimituksella. Erityiskiitos siitä että kuvailette liivit sanallisesti ja myös koot,,esim.onko kuppi niukka,normaali,iso jne. Se helpottaa valintaa.

Katri - 10.08.2021

Palvelu toimi moitteettomasti. Ikävä kyllä tilaamani tuote ei vastannut odotuksiani tai sitten olen niin vannoutunut primadonna käyttäjä, jouduin palauttamaan.

Jeppu - 10.08.2021

Täältä löytää tosi ihania liivejä/alusvaatteita ja ovat vielä hyvin päälle istuvia. Aina kun olen tarvinnut neuvoja niin asiakaspalvelu on ystävällisesti vastannut niihin ja sen avulla löydetty oikea koko. Tuotteiden vaihtokin on sujunut hyvin jos on tarvinnut vaihtaa.

Satu - 27.07.2021

Olen ostanut kahdet todella kauniit liivit. Ensimmäisellä kerralla ostin liian pienet ja vaihto meni todella sujuvasti ja nopeasti. Olen enemmän kuin tyytyväinen koska kaupoista en ole löytänyt kauniita ja iso poviselle seksikkäitä liivejä. Miehenikin tykkää.

IsoT - 26.07.2021

Löysin jo toistamiseen hyvät, kauniit liivit. Verkkokauppa on selkeä ja tiedot luotettavia, plussana nopeat toimitukset. Nyt vain 1 tuote oli tilattu väärää kokoa, koitan palauttaa sen.

Tyytyväinen, 70K - 23.07.2021

Todella hyvää asiakaspalvelua, osaavaa ja nopeaa!

Tyytyväinen asiakas - 23.07.2021

En ole aikaisemmin uskaltanut tilata rintaliivejä nettikaupasta, tämä kokemus muuutti mieltäni. Sain ammattitaitosta ja hyvää neuvoa, tämän ansioista täydellisesti sopivat rintaliivit. Isot kiitokset! Tulen tulevaisuudessakin tilaamaan :)

XXL - 19.07.2021

Nopea ja luotettava toimitus! Tuotteet kuvausten mukaiset.

Minna - 14.07.2021

Olen aikaisemmin kuvitellut, että isojen kuppikokojen liivit täytyy ostaa ulkomailta, varsinkin jos haluaa ajoittain hieman kauniinpaa ja sensuellimpaa, mutta olen nyt ostanut viimeisen muutaman vuoden aikana kaikki liivini Lumingeriesta ja ollut ihan mielettömän tyytyväinen sekä valikoimaan, sivujen kuvauksiin, laatuun ja tilauksen helppouteen sekä toimituksen nopeuteen.

Jenni - 14.07.2021

Asiakaspalvelun tuntemus tuotteista auttoi vaihtamaan tuotteet helposti oikean kokoisiksi!
Asiakaspalvelulle täydet pisteet!

Verkkokaupan tuotteet on hyvin kuvattu ja verkkokaupassa on helppo asioida.

Laura - 16.06.2021

Mahtava valikoima (mallit ja koot), hyvät kuvaukset tuotteista, toimiva vaihto- ja palautus, ystävällinen asiakaspalvelu. Ostan livini jatkossa täältä!

Martsu - 11.06.2021

Ihanat ja kestävät liivit. Vihdoinkin löysin paikan mistä saa isommille rinnoille tukevat liivit suht edullisesti. Ystävällinen asiakaspalvelu plussaa.

Essi - 03.06.2021

Minttu - 29.05.2021

Nyt löytyi verkkokauppa, josta oli helppo ostaa itselle sopivia alusvaatteita sovittamatta. Kokovalikoima on mahtava ja hinnat kohtuulliset. Valikoimassa on myös isorintaisille tarkoitettuja vaatteita, joita ei tahdo löytyä mistään. Aion ostaa kaupasta myöhemminkin.

Soave - 19.05.2021

Upea valikoima ja erittäin hyvä palvelu.

sylvi - 15.05.2021

Tyytyväinen asiakas - 14.05.2021

Hyvä alusvaatteiden kauppa. Kauniit ja viehättävät tuotteet. Voi ihastella pelkästään surfailemalla sivulla. Palvelu on nopea ja ystävällistä.

Kirsi - 08.05.2021

Nopea toimitus ja sopivan kokoiset sekä upeannäköiset bikinit runsaammillekin muodoille. Tuotteet ovat myös laadukkaita ja tilaaminen helppoa

TiiaMaria - 29.04.2021

Nopea toimitus ja liivit ovat olleet joka kerta oikeaa kokoa ja mukavat päällä

Elisa - 19.04.2021

Katsoin juuri tilaushistoriaani, 8 tilausta ja 8 priimaa toimitusta. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista ja olen saanut neuvoja mm. sopivan koon löytämiseksi. Palautus/vaihto toimii myös moitteetta, monipuolisista postitusvaihtoehdoista iso plussa. Suosittelen lämpimästi!

Kata - 08.04.2021

On vaikea kuvailla Lumingeriea kuulostamatta yliampuvalta :D

Mutta ei mahda mitään: valikoima, verkkokaupan toimivuus, toimituksen nopeus, asiakaspalvelu, tarvittaessa vaihdot ja rahojen palautukset ovat yksinkertaisesti parhaat mihin olen törmännyt. Yhteydenpito on ystävällistä. Sähköposteista on helppo huomata, että henkilökunnalle on oikeasti tärkeää löytää asiakkaalle sopivat liivit vaivaa säästämättä. Ehdin nelikymppiseksi, ennen kuin ymmärsin millaiset kunnon liivien kuuluu olla, ja päänsäryt väheni huomattavasti - siitäkin kiitos Lumingerielle.

Huolimatta siitä että joudun pärjäilemään vähillä rahoilla, pidän myös hintatasoa kohtuullisena - on hieno juttu, että hintahaitari on niin laaja.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

Sonja - 16.03.2021

Luulin ettei mistään saa kohtuuhintaisia rintaliivejä povekkaille mutta Lumingerie on pelastanut minut. Tilasin kahdet liivit kokolaskuria apuna käyttäen ja pian postissa tuli hyvin istuvat ja kauniit liivit. Tilasin vielä kolmannetkin ja nyt on liivit joka asun kanssa. Jos on jotakin kysyttävää niin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja auttaa kaikissa ongelmissa. Suosittelen!

Marjorie - 12.03.2021

Asioin toista kertaa verkkokaupassa ja jälleen huikean hyvä asiakaspalvelu. Koon suhteen tuli selkeät ja hyödylliset neuvot sähköpostiin ja kerralla löytyi sopiva koko. Liivien ostaminen on ollut aiemmin todella aikaa vievää ja haasteellista, mutta nyt ei tarvitse enää muualta liivejä etsiäkään. Kiitos!

Sinituulia - 09.03.2021

Pelkästään hyvää sanottavaa, suosittelen lämpimästi! Lumingeriellä on todella hyvä kokovalikoima ja kokolaskurin avulla olen aina saanut juuri oikean kokoiset liivit. Toimituskin tapahtuu nopeasti niin uudet liivit saa nopeasti käyttöön :)

Kristiina - 23.02.2021

Ainoastaan positiivista sanottavaa. Juuri sain kauniit, monikäyttöiset liivit ystävänpäiväalesta. Liivikohtaiset kokoarvioinnit ja hyvät kuvaukset auttavat paljon valintaa. Tietenkään ei aina osu kun on eri merkkisistä liiveistä ja uikkareista ollut kyse mutta asiakaspalvelu on toiminut aina erinomaisesti.
Eilen kun liivipaketti tuli oli ollut tosi huono päivä. Nätit liivit jotka ostin itselleni ystävänpäivälahjaksi ja mukana ollut pikku nalkekarkkimaistiainen käänsi kuitenkin päivän parempaan -kiitos ❤

Anu - 16.02.2021

Toimitus supernopeaa ja tuotteet laadukkaita. Olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin tilaamiini tuotteisiin, kauniita alusvaatteita ja tuntuvat hyvältä myös päällä. Kiitos!❤️

Nainen41 - 12.02.2021

Onneksi löysin Lumingerien!! Olen nyt tilannut kolmet erilaiset liivit ja kaikki ovat olleet aivan ihania, istuvat hyvin ja näyttää todella upeilta päällä! Myöskin laadukkaan tuntuiset, eli hintalaatusuhde on täys kymppi! Tilaaminen on helppoa ja tuotteet tulee todella nopeasti postilaatikkoon! En muualta enää edes tilaa, täältä löysin juuri sellaiset mistä olin aina haaveillut, kiitos!

Jaana - 09.02.2021

Todella hyvä asiantunteva palvelu. Vaihto ja palautukset toimivat hyvin. Suosittelen.

Tuikku-59 - 24.01.2021

Kiva että löytyy isorintaisillekin todella kauniita liivejä , nopea toimitus !

Mummeli - 22.01.2021

Hyvä asiantunteva palvelu ja nopea toimitus. Olen todella tyytyväinen ja on mukava katsella teidän sivuja, kuvat ovat hyviä ja avullanne löytyy oikea koko! Kiitos!

Minna - 16.01.2021

Jo ensimmäisen ostoskerran perusteella tulen tilaamaan liivit jatkossa täältä. Löytyi ammattitaitoisella avulla oikea malli ja koko kun itse tiennyt edes oikeaa kokoa aiemmin. Nyt helppo pistää netissä tilaus kun haluaa uudet ostaa. Kiitos!

Sannam - 14.01.2021

Aivan parasta ja nopeaa palvelua. Tuhannet kiitokset jälleen ♥️

Äitiliini - 09.01.2021

Tilasimme pienikokoiselle mutta isohkorintaiselle teinityttärelle ensimmäistä kertaa liivejä netistä.
Kaikki tilatut liivit istuivat hyvin ja olivat kauniit päällä. Oli mukava huomata, että malleja löytyi pienelläkin ympärysmitalla useampaa sorttia.
Tilaus tuli todella nopeasti, kaksi päivää tilauksesta.

Saara - 07.01.2021

Jo toinen ostos puodilta ja molemmilla kerroilla tilasin kahdet liivit. On mahtavaa, että voin nykyään ostaa tarvitsemani tuotteen suomalaisesta verkkokaupasta. Ihanaa kun tuotteet tulevat nopeasti ja suoraan postilaatikkoon.

S. U - 20.12.2020

Selailin jo pidemmän ajan lumingerien sivua ostanut jo jo noin 4 rintaliivit. Odotin että oikean väriset malliset tulee myyntiin ostin taas liivit. Suosittelen nopea toimitus.

Minna - 17.12.2020

Täyden kympin talo! Laaja tuotevalikoima ja aina löytyy uutta ihanaa ostettavaa. Myös kokovalikoima on kunnioitettava. Tilasin eilen iltapäivällä ja tänään paketti oli jo perillä. Käsittämättömän nopea toimitus, ei voi kun suositella :)

MK - 13.12.2020

Hyvä valikoima, erinomainen palvelu, nopea toimitus. Erityinen kiitos neuvoista joiden avulla oikean koon tilaaminen helpottuu.

Veera - 08.12.2020

Nopea palvelu, hyvä ja vaihtuva valikoima ja hyvä hinta-laatusuhde saavat minut palaamaan yhä uudelleen ostoksille! Rintaliivien koot ja tarkennukset (kupin koko/ korkeus, rinnanleveys) pitävät hyvin paikkaansa, joten ne voi huomioida jo ostaessa. Paketit saapuvat muutamassa päivässä ja omaan postilaatikkoon, parasta! Kiitos!

Birgitta - 05.12.2020

Hyvä valikoima kauniita alusasuja, hyvä hinta - laatusuhde, palvelu asiakasystävällistä ja toimitus nopeaa. Helppoa ja vaivatonta.

Sirpa - 01.12.2020

Varsin hyvä valikoima ja hyvät tuotteet hinta/laatu-suhteeltaan, samoin ohjeet ja erittäin nopea palvelu.
Olen verkkokauppavastainen, mutta käytän tämän yrityksen tuotteita ja palveluita jatkossakin!

Emmi - 27.10.2020

Nopea toimitus, ihanat tuotteet ja äärimmäisen kärsivällinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Vaikka oikeaa kokoa pitää hakea niin apua saa.