Sugar Candy Crush Seamless Soft Everyday Bra Denim

29,50 € 59,00 € ( Outside EU 23,79 €, 25.57 USD, vat 0%)
XS (2)SM (3)LXLXXL
= In stock(pcs) = Sold out
Choose your size from the table.
Cup conversion: Choose size from table
Band conversion
Qty: pcs

This is a fashion or discontinued product. This item will not be restocked. See available sizes and quantities from the product table above.

Handling: Orders received before 2 pm (GMT+2) are handled during the same day. Orders received after 2 pm, on weekends or on holidays will be handled the next work day.

Delivery: We deliver worldwide.
  • EU DHL Parcel connect, 8,90€
  • EU Priority package, 12,90€
  • NON EU EMS Express Mail Service package, 24,90€
  • Cake Maternity
  • 28-8008-43 Sugar Candy Crush Seamless Soft Everyday Bra Denim
  • Denim
  • Wirefree, seamless everyday bra
  • XS-XXL (60-90, F-K)
  • 3-4 rows of hooks and eyes in 6 rows.
  • 90% nylon, 10% elastane
This seamless everyday bra is super soft and comfortable. Ideal when you want soft and comfortable with. See the size chart from product pictures.

Machine washable.
Write a review

70J - 17.02.2021

Vihdoin löytyi kaarituettomat rintaliivit omassa koossani! Tähän asti kaikki merkit ja mallit ovat olleet liian löysiä ympäryksestä (jos kuppi on ollut riittävän iso) tai sitten on tullut tuplatissi-efekti, kun kuppi on liian pieni.

UK-koosta käytän 70J ja näistä oli XL sopiva. Ympärystä voisi olla kiva pystyä kiristämään vielä yhdellä, mutta saa melko napakaksi kuitenkin.

Pettynyt vakioasiakas - 12.02.2019

Liivit osoittautuivat valitettavasti käytössä erittäin huonoiksi. Tarkoituksena oli löytää mukavat kaarituettomat rintaliivit, mutta jouduin pettymään mallin epämukavuuteen. Vaikka kokovalintani on oikea; painaa liivin ympärys rintojen alta kipeästi ja paksu kangas rullautuu jättäen painaumajäljet ihoon. Eli ei siis sovi isorintaiselle naiselle, joka tarvitsee tukea. Pitkäselkäisenä naisena myös olkaimet olivat lyhyehköt ja jo päivän käytön jälkeen huomasin, että ne olivat aivan liian kovaa materiaalia. Myöskään rinnan muotoa liivit eivät imartele. Harmittaa että huomasin viat vasta ensimmäisen kokopäiväisen käyttökerran jälkeen, enkä täten voinut palauttaa tuotetta.
En voi suositella tuotetta kenellekkään.

Lumingerie vastaa: Onpa harmillista kuulla, että liivit osoittautuivat näin epäsopiviksi kohdallasi. Malli on kuitenkin ollut meillä muuten varsin suosittu sekä tässä Everyday-mallissa että imetysliiviversiona.

Iina - 16.09.2018

Ihanaa kun löytyi napakka rinnanympärys. Rinnan muotoa ei kyllä nämä liivit imartele yhtään. Rinnasta ei tule pyöreä, vaan suippo malli. Pieni toppaus tekisi terää.

75H/75I - 12.09.2018

Ihan ok liivit. Ostin nämä yöliiveiksi ja siinä tarkoituksessa toimivat kohtuullisesti, kaarituettomiksi liiveiksi suht tukevat. Liivien alareuna kyllä rullautuu ärsyttävästi ja olkaimet voisivat olla mukavammat, että ei mikään täydellinen tuote.

Anni, 90i - 18.08.2018

Kivan näköiset ja ihanaa materiaalia. Valitettavasti isoimmastakin koosta rinnat tursusi ulos, vaikka mittataulukon mukaan olisi pitänyt olla sopiva.