Sugar Candy Lux Seamless Nursing Bra Black

Cake Maternity SS19-SS23 27-8006-06

69,00 € ( Outside EU 55,65 €, 59.95 USD, vat 0%)
Choose your size from the table.
XS (2)S (1)M (1)L (2)XLXXL
= In stock(pcs) = Sold out
Qty: pcs

This is a fashion or discontinued product. This item will not be restocked. See available sizes and quantities from the product table above.

Handling: Orders received before 2 pm (GMT+2) are handled during the same day. Orders received after 2 pm, on weekends or on holidays will be handled the next work day.

Delivery: We deliver worldwide.
 • EU DHL Parcel connect, 8,90€
 • EU Priority package, 12,90€
 • Worldwide UPS Express. EU countries 29,90€, rest of the world 34,90€.
  Recommended delivery partner. Delivery in 1-4 days to everywhere in the world.
  This seamless nursing bra is super soft and comfortable. Ideal when you want soft and comfortable fit. See the size chart from product pictures.

  Machine washable.

  Sugar Candy

  Rock Candy, Toffee nursing tank top

  Write a review

  Mia, M - 09.02.2022

  Hyvin kaksijakoinen mielipide näistä. Ensimmäiset 2 imetystaipaletta nämä oli ihan kauhean jäykät, painoivat kyljistä ja jätti ikävät jäljet. Olivat päällä vain pakosta. Nyt kolmannella kierroksella nämä ovat ilmeisesti käytössä kulahtaneet ja pehmenneet, koska ihan parhaat liivit päällä. ei hierrä, ei kierrä, ei paina edes päikkäreillä. Kropan koko ei ole ainakaan pienentynyt tässä kolmen lapsen jälkeen, joten väljyys ei selity sillä. Nykyään voin siis suositella, mutta ensikosketus ei ollut pehmoinen. Liivit hankittu 2019 odotusaikana.

  Marse , XL - 14.04.2020

  Ihan mielettömän ihanat imetysliivit! Todella hyvin tukevat, kuppikiinnitys helposti avattavissa / suljettavissa. Reilun kokoinen kuoppi, rinta ei jää ”pullottamaan”. Ihan paras imetysliivi!

  Johanna, 75h - 24.05.2019

  Kaarituettomiksi todella hyvältä tuntuvat liivit. Pehmoiset päällä. Vähän niin kuin Sugar Candyt, mutta vielä paremmat! Nostaa roikkuvatkin rinnat ryhtiin. Miellyttävät päällä. Käytössä lähes joka päivä. Mitoitus täsmää, otin taulukon mukaisen koon. Kangas hieman nyppyyntynyt käytössä, lähtee nyppimällä pois. Loisto liivit loistaville äideille juhliin, arkeen ja urheiluun!