Silicone Bra Strap

9,90 € ( Outside EU 7,98 €, 8.73 USD, vat 0%)
16 mm -104 (12)18 mm -105 (11)20 mm -106 (15)
= In stock(pcs) = Temporarily sold out
Choose your size from the table.
Cup conversion: Choose size from table
Band conversion
Qty: pcs

This item will be restocked later. If the product or your size is temporarily out of stock, please leave your email and we'll let you know once it's available again.

Handling: Orders received before 2 pm (GMT+2) are handled during the same day. Orders received after 2 pm, on weekends or on holidays will be handled the next work day.

Delivery: We deliver worldwide.
  • EU DHL Parcel connect, 8,90€
  • EU Priority package, 12,90€
  • NON EU EMS Express Mail Service package, 24,90€
  • Julimex Accessories
  • RT- Silicone Bra Strap
  • Clear, white
  • 16mm, 18mm, 20mm
  • Silicone strap with metallic adjusters and hooks
Silicone bra strap for your strapless and multiway bras. Available in three widths. Adjustable lenght.

.

No products found.

Write a review

Susa, 75 H - 25.10.2018

Tukevat ja näkymättömät olkaimet! Sen verran valkoinen iho mulla että ei näkynyt valkoiset säätöosiot. Plussaa siitä että hakaset ovat metallia, ei tarvitse pelätä että napsahtaa poikki, niin kun edellissä muovisissa (ostettu muualta) kävi.

Laura - 11.07.2018

Olkaimet vaikuttivat muutoin hyvältä ja laadukkailta, mutta en tykännyt siitä että hakaset/säätölenkki olivat valkoiset. Ymmärrän, että metalli on hakasissa kestävämpi, mutta itseltänikin tuote jäi juuri siitä syystä käyttämättä. En tykännyt ajatuksesta että valkoinen vilkkuisi juhlamekkoni olkainten alta. Lisäksi olisin toivonut vielä kapeampia olkaimia, sillä 16 mm on kapeimmaksi vaihtoehdoksi aika leveä.

Sari - 26.06.2017

Olkaimien säätäminen hankalaa. Ei luistanut kunnolla että sais kiristettyä/löysättyä ja ei suoristu olkain vaan jää rullalle. Oisko ollut jotkut maanantaikappaleet.

Jenna - 02.02.2017

Hyvät olkaimet muutoin, mutta mitä järkeä on laittaa valkoiset hakaset ja kiristys/säätöosio, kun tarkoitus usein on ettei haluta ettei näy mitään. Tilasin häitä varten, ettie boleron alta näy olkaimet, mutta harmikseni näissä olikin se selän puolella oleva kiristys/säätöosio myös valkoinen. Läpinäkyvä muovi toimisi paljon paremmin. Nyt jää käyttämättä, koska valkoinen säätöosio näkyy tietysti reippaasti. Harmi.

Lumingerie vastaa: Silikoniolkainten säätöosat ja hakaset ovat metallia, sillä muoviset eivät kestä tällaisessa käytössä.

Rena - 21.11.2015

Todella hyvä ostos